Vysoká prohra fotbalistů v Bystřici

Ostředečtí fotbalisté dnes vysoko prohráli v Bystřici 0:4 (0:1), když zcela nezvládli posledních dvacet minut utkání, které bylo remízové.

 

Jak bývá poslední dobou zvykem, inkasovali jsme první gól hned v úvodu utkání, když se domácí prosadili ve skrumáži před naší brankou. Zbytek první půle byl velmi vyrovnaný, hra obou celků se vyznačovala neschopností dostat se do gólových šancí. Jednobrankové manko o půli nám tak stále dávalo naději na bodový zisk.

 

Do druhé půle vstoupili naši hráči se snahou vyrovnat a stále častěji se dostávali před branku domácích, přičemž nebezpečnost našich akcí stoupala. Bohužel při jednom z takových výpadů jsme zapomenuli na zadní vrátka, domácí odkopli míč, kterého se za naší obranou zmocnil jejich útočník, jenž nedal vybíhajícímu gólmanovi Jirkovi Škvorovi šanci a s přehledem zvýšil vedení Bystřice na 2:0.

 

Ani v této chvíli se ještě naši nevzdali. Možná rozhodující okamžik přišel ve 20.minutě druhého poločasu. Eda Špalek se ve vápně pustil důrazně do souboje s brankářem domácích, který neměl míč zcela pod kontrolou a ten pak po jeho ztrátě pak poslal Edu k zemi. Místo jasné penalty jsme zahrávali dle rozhodnutí sudího pouze trestný kop.

 

Poté se naše mužstvo ze hřiště vytratilo. Hráči, ke kterým se přidal i náš pomezní Mirek Lejček se věnovali spíše debatám s rozhodčím. Totální kolaps našeho týmu dovršil dvěma hrubkami gólman Jirka Škvor, který si nejprve nechal přes ruce do brány proklouznout nevýraznou střelu domácích, aby pak těsně před koncem minul malou domů a umožnil Bystřici uzavřít účet utkání čtvrtým gólem.

 

Pochvalu si dnes zaslouží pouze naši ""Raubýz"", kteří dorazili v hojném počtu a po celý zápas neúnavně naše borce podporovali a zcela tak zastínili domácí fanoušky.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Böhm, Hanibal, Uršic, Müller - Macháček, Florián, Špalek E., Krejcárek - Měchura, Vildman

střídal: Fiala

 


 

 

 

 

 

 

 


Obrázek: P5010223.JPG

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci