Ostředečtí fotbalisté pouze remizovali se slabým Miličínem

Ostředečtí fotbalisté byli na konci utkání se slaboučkým Miličínem rádi za bod, přitom v zápase dominovali, ale nedokázali střílet góly.

 

Naši fotbalisté nastoupili v pozměněné sestavě, která měla docílit kýženého prvního jarního vítězství. V základní sestavě se objevil novic Jirka Böhm, čerstvá posila ze Zruče nad Sázavou. Svou premiéru mezi tyčemi si v mistrovském utkání za áčko odbyl Fanda Nerad. Po delší odmlce se v áčku objevil na hrotu Tomáš Sadílek.

 

V prvních třiceti minutách první půle si naši hráči vytvořili velkou převahu, bojovali, měli i několik vyložených šancí, největší z nich nevyužil Eda Špalek. Poté začali hrozit i hosté, ale dvakrát, byť se štěstím, zasáhl gólman Nerad. A pak už to přišlo, v 39. minutě si u levé lajny zpracoval míč Ondra Vildman a krásně z 20 metrů přeloboval miličínského gólmana - 1:0. Naši radost však brzy ukončilo vyrovnání hostů, na stoperu nejistý Petr Florián naservíroval míč hostujícímu hráči, který prostřelil gólmana Nerada - 1:1. Flori svou chybu rychle napravil, když ve 45. minutě bezpečně proměnil penaltu. Do kabin se šlo za příznivého stavu 2:1.

 

Očekávané doražení slabého soupeře v druhé půli se bohužel nekonalo, naopak v jejím úvodu měl navrch soupeř. Poté se hra vyrovnala a Tomáš Sadílek se dostal dvakrát do slibné šance, bohužel neskóroval. Když se blížil závěr, hosté z náhodných protiútoků a díky hrubým chybám naší obrany, kde chyběl zraněný Ondra Hanibal, šokovali všechny přítomné a otočili skóre na 2:3.

 

Naši si však zaslouží pochvalu- Nevzdali se a bojovali alespoň o bod. Ve třetí minutě nastavení si pěkně zpracoval míč Martin Kozák, střídající debutant v áčku, a přihrál Pepovi Šilhavému, který nám zajistil alespoň bod.

 

Buďme tedy rádi za první jarní bod! Snad už v příštím utkání v Nespekách se budeme radovat z plného zisku. Utkání bude velmi důležité, aby se k nám soupeři za námi nepřiblížili a nemuseli jsme bojovat o udržení.

 

Ostředecká sestava:

Nerad F.- Macháček, Florián, Uršic, Böhm - Krejcárek, Šilhavý, Vildman, Měchura - Špalek E., Sadílek T.

střídali: Müller, Kozák

 


 

 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci