Ostředečtí fotbalisté rozstříleli Teplýšovice

Ostředecká fotbalová rezerva dnes velmi příjemně překvapila, když deklasovala céčko z Teplýšovic 5:0(2:0) a na rozdíl od áčka tedy úspěšně vstoupila do jarních bojů. Naši fotbalisté podali velmi dobrý výkon a komu chyběla technika, nahradil ji bojovností. Hvězdou zápasu byl Jenda Müller, autor hattricku.

 

Na hřišti se představili oproti podzimu dvě nové tváře František Smrkovský a Lukáš Bouček, mezi tyče se postavil gólman Jirka Škvor, který včera nechytal za áčko.

 

První naši branku vstřelil Martin Kozák, který se z vápna trefil přesně k tyči. Svou dnešní první brankou zvyšoval na 2:0 Jenda Müller z penalty. Do kabin jsme tedy šli s dvoubrankovým náskokem.

 

Neuběhlo ani pět minut druhé půle a pěknou střelou se prosadil opět Jenda Müller - 3:0. Poté se po skvěle zahraném rohu Vasila Kanchyie trefil hlavou Jakub Koudelka - 4:0. Jenda Müller pak završil svůj hattrick únikem po křídle a prostřelením gólmana hostí z úhlu - 5:0.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Sadílek P., Špalek R., Štěch, Müller - Novák, Bouček, Kozák, Nerad - Sedlmaier, Koudelka

střídali: Smrkovský F., Kanchyi V.

 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci