Václavicím nasázeli fotbalisté devět gólů

Sokol Ostředek - Sokol Václavice 9:0 (5:0)

branky: Špalek 4, Sztánkovics 2, Schärfer, Štěch, Sidor

sestava: Nerad - Müller (60. Vildman), Schärfer, Štěch J. , Měchura (60. Škvor M.) - Sidor, Florián, Pejša - Svoboda T. (60. Svoboda J.), Špalek - Sztánkovics


Fotbalisty čekal třetí domácí zápas v řadě, tentokráte dorazily Václavice. Trenérská dvojice Šimáček / Procházka sice nemohla z různých důvodů počítat s několika hráči, ale i tak mohli vybírat ze slušného počtu 14 plejerů.

Naši začali zostra. László Sztánkovics se v 7.minutě dostal za obranu, ale vybíhajícího gólmana hostů nepřekonal. První gólová radost přišla o tři minuty později. David „Šerif“ Schärfer poslal krásný pas na Tomáše Svobodu, který byl zablokován, ale míč se dostal k volnému Edovi Špalkovi, který poslal míč do brány a prolomil svůj střelecký půst. Tento gól je v pořadí 2.900 gól ostředeckých barev v mistrovských soutěžích (bez poháru). Ve 14.minutě poslal Eda Sidor krásný pas na Edu Špalka za obranu a vedli jsme 2:0. Eda Špalek zkompletoval svůj hattrick již ve 22.minutě, kdy proměnil penaltu po faulu na Tomáše Svobodu.

Šance na skórování na naší straně přibývaly, ale ani László ani Edík Sidor gól nedali. Čtvrtá branka padla „až“ ve 38.minutě, kdy László utekl obraně a naservíroval míč před prázdnou branku Edovi Špalkovi – 4:0. Za minutku se prosadil i Lázsló, který vystihl malou domů, udělal kličku gólmanovi a pohodlně poslal balón do sítě – 5:0. V závěru poločasu nastřelil Eda Špalek ještě břevno.

Ve stejném stylu pokračovali naši i po pauze, ale hlavičky Petra Floriána i Lázsla skončily vedle václavické brány. V 56.minutě se László proháčkoval do vápna, kde hosté zatáhli za záchranou brzdu. Nařízenou penaltu s přehledem střelou k tyči proměnil Šerif - 6:0.

V 63.minutě hosté odvrátili centr do vápna pouze k volnému Honzovi Štěchovi, který se nemýlil – 7:0. Poté došlo na trojité střídání a Honza Š. se přesunul na krajního beka a na stopera šel Milan Škvor. Krátce na to ukázal své umění Fanda Nerad v brance, když vyboxoval ojedinělou tvrdou střelu hostů. Na druhé straně protáhl brankáře střídající Kuba Svoboda.

Kuba byl na začátku akce, která vedla v 76.minutě k naší osmé brance, když zatáhl míč a našel ve vápně Lászla - 8:0. V 85.minutě Eda Špalek vypíchl gólmanovi míč a ten směřoval pomalu do brány. Gólman ještě ale dokázal zareagovat a míč na čáře vykopl. Krátce na to dvakrát mimo bránu střílel Edík Sidor. Dočkal se až 90.minutě, když procedil svou střelu zpoza vápna skrz obranu i gólmana do brány – 9:0. Kýžené desítky se diváci nedočkali, ale i tak si hráči užili po zápase zaslouženého aplausu a potlesku z tribuny!

Gólman Fanda Nerad drží již třetí zápas (včetně poháru) gólovou neprůstřelnost (270 minut). Prodloužit jí může již zítra v pohárovém zápase v Pyšelích.


DSC02984

DSC02985

DSC02986

DSC02987

DSC02989

DSC02990

DSC02991 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci