Z vypjatého zápasu s Neveklovem máme pouze bod

Sokol Ostředek - Sokol Neveklov 1:1 (0:1)

branka: Svoboda T.

sestava: Škvor J. - Měchura, Štěch J., Schärfer, Müller (76. Rezek) - Škvor M. (30.Sidor), Florián, Pejša - Svoboda T. (63. Svoboda J.), Špalek - Sztánkovics (84. Sadílek T.)


V druhém kole podzimní části soutěže jsme hostili na svém hřišti ambiciózní Neveklov, který ještě minulý rok hrál okresní přebor a jistě by se rád o patro výš co nejdříve vrátil. My jsme do zápasu také vstupovali sebevědomě. V minulém kole jsme na domácím hřišti vyhráli 5:0 v derby se Soběhrdy a chtěli jsme na tento skvělý výsledek navázat.

Pavel Šimáček měl při tvorbě sestavy opět z čeho vybírat. Na utkání dorazilo 16 borců, takže pro oživení hry v průběhu utkání měl trenér opět 5 možností. Osa mužstva se již v předchozích utkáních vytvořila a tu doplňuje pár hráčů dle aktuální docházky. V bráně tentokrát začal Jirka Škvor. Stálou stoperskou dvojici Honza Štěch a David Scharfer tentokrát na krajích doplnil Zdenda Měchura a Honza Muller. Ve středu zálohy se k Petrovi Floriánovi a Zdendovi Pejšovi připojil Milan Škvor. Na krajích nastoupili Tomáš Svoboda a Eda Špalek. Na hrotu útoku opět hrál aktivní Lászlo Sztánkowics. 

Neveklov se hned od úvodních minut představil jako velmi dobrý soupeř. Jeho hráči byli pohyblivý, napadali naši rozehrávku a přecházeli rychle do útoku. V 6. minutě jsme se však dostali do šance, když Tomáš Svoboda se ve vápně zbavil soupeře a vystřelil. Gólman soupeře však vyrazil. V 18. minutě se do vápna protáhl Lászlo, ale křižným pasem nenašel před bránou dobře nabíhajícího Tomáše Svobodu. Ve 27. minutě se prosadili hosté. Po rohu se hlavou trefil Bartůšek, kterého trestuhodně nechala naše obrana ve vápně neobsazeného. Do konce poločasu se skóre již neměnilo.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi dobře. Ve 46. minutě dostal velmi aktivní Tomáš Svoboda míč do vápna od Davida Schärfer a střelou na zadní tyč nedal brankáři Neveklova šanci - 1:1. Naši byli v tlaku a druhá branka byla na spadnutí. Poté se bohužel hra velmi kouskovala z důvodu množství faulů a nervozity na obou stranách hřiště i mezi diváky. Do konce zápasu se již výsledek nezměnil. Do dvou slibných šancí se ještě dostal Lászlo, ale bohužel neuspěl. Utkání s Neveklovem jsme tak remizovali 1:1.

V sobotu hrají naši fotbalisté opět doma. Od 17h přivítají Václavice. Přijďte fandit! 

Krejcárek Kamil


DSC02974

DSC02975

DSC02976

DSC02977

DSC02978

DSC02980

DSC02982

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci