Fotbalisté pokořili osmi góly poslední Kondrac

Sokol Ostředek - Sokol Kondrac B 8:1 (5:1)

branky: Schärfer 3, Sztánkovics 2, Müller, Horák, Šimáček

sestava: Škvor J. - Korotenko, Štěch, Uršic (55.Šimáček), Müller (76.Procházka) - Svoboda (46.Rezek), Florián, Schärfer, Veselý (65.Kančij V.)- Sztánkovics, Horák


Proti poslednímu týmu tabulky - béčku Kondrace nastoupili naši fotbalisté s jednoznačným cílem odčinit nepovedený výkon z minulé neděle ve Zdislavicích. Vzhledem k souběhu utkání s áčkem dorazil soupeř pouze přesně s jedenácti hráči.

Naši si od začátku vytvořili převahu a již v 9.minutě se László Sztankovics dostal ve vápně k odraženému míči, který poslal za záda kondrackého gólmana - 1:0. V 16.minutě utekl obráncům po lajně Kuba Horák který předložil balón na penaltu Lászlóvi, jenž s přehledem uklidím míč do odkryté branky - 2:0. Za tři minuty pěkně vstřelili David Schärfer, ale jeho střelu vytáhl gólmna hostí na roh. Ve 22. minutě se nohou ze vzduchu po rohu prosadil Jenda Müller - 3:0.

Hned po rozehrání se řítil sám na gólmana Tomáš Svoboda, který udělal kondrackému gólmanovi kličku a ten jej fauloval. K penaltě se postavil László, ale jeho střelu k tyči gólman vystihl a nepodařila se mu ani dorážka. Za chvíli šel Tomáš znovu na gólmana. Ten vyběhl, odkopl míč, ale zranil si přitom koleno a musel ze hřiště. Kondrac šla do deseti a do brány šel jeden z hráčů.

Ve 36.minutě vybojoval míř ve vápně Lászlo´a oplatil Horysovi přihrávku na první gól. Kuba se nemýlil a bylo to 4:1. Ve 42.minutě udělal László kličku gólmanovi, který jej poslal k zemi. David se nemýlil - 5:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

V druhém poločase tempo hry výrazně opadlo. Další náš gól padl až v 54.minutě, kdy Šerif (David Schärfer) sebral hostům za vápnem míč a krásnou přízemní střelou k tyči zavěsil - 6:1. V 70.minutě kopal David trastný kop, který skončil na tyči. Odražený míč si zpracoval Pavel Šimáček a zvýšil na 7:1. Svůj hattrick zkompletoval David v 77.minutě, kdy důsledností vybojoval ve vápně míč - 8:1.

Diváky kýžené desítky jsme se ale nedočkali, naši už se neprosadili, ale i tak si zaslouženě připsali první jarní body do tabulky, ve které poskočili na 4.místo.

V sobotu čeká naše hráče doma derby s béčkem Divišova. Přijďte fandit!


 P1010067

P1010068

P1010070

P1010071

P1010072

P1010073

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci