Stolně-tenisoví žáci vyhráli v Bystřici

Mladí stolní tenisté odehráli včera v Bystřici poslední zápas roku. V utkání proti bystřickému béčku šlo o to, kdo bude mít po polovině soutěže lepší výchozí pozici v boji o finálovou čtyřku. Kouči Dominik Matouš a Marek Škvor měli k dispozici kompletní sestavu, tj. Petra Dodka, Vojtu Kováře a Petra Smrkovského. Připravena nastoupit byla také Simča Karbulová.

Naši neponechali od začátku nic náhodě a velmi rychle získali k výhře potřebných šest bodů, takže do zápasu mohla naskočit i Simča.

Bodovým tahounem týmu byl opět Petr Dodek (3,5b.). Dva body vybojoval ze tří zápasů Petr Smrkovský. Vojta přispěl jednou výhrou ve dvouhře a s Petrem Dodkem uspěl ve čtyřhře.

Po polovině soutěže patří našim nadějím 4.místo, které po konci základní soutěže zajištuje účast ve finálové skupině okresního přeboru. Výchozí pozici do odvetné části mají dobrou.

RP: SK Bystřice B - Sokol Ostředek 3:7


IMG 1458

IMG 1459

IMG 1460

IMG 1461

IMG 1462

IMG 1463

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci