Stolní tenisté uspěli v dohrávce v Olbramovicích

Ve včerejší dohrávce 9.kola vyhráli naši stolní tenisté v Olbramovicích. Na poslední chvíli se ze zdravotních důvodů omluvil mladý Patrik Vosátka a tak musel nastoupit Marek Škvor, který měl původně jen plnit roli náhradníka. Naše barvy dále hájili Libor Budjač, Pavel Šimáček a Martin Vosátka.

Domácí nastoupili pouze se třemi hráči, ale body neodevzdali snadno. Libor s Martinem vyhráli čtyřhru a pak to za předpokladu (splněném), že Libor vyhraje všechny tři své dvouhry to bylo o tom, kdy se našim podaří urvat desátý bod. Povedlo se to až ve třetí sérii dvouher Pavlovi, který si poradil s Novákem. V následné sérii vyzrál i na nepříjemného „travaře“ Brona. Marek s Martinem vyšli ve dvouhrách tentokráte naprázdno.

Tři body z Olbramovic vrátily náš tým na třetí místo tabulky OP2. Zítřejší zápas v Divišově je na žádost soupeře odložen na čtvrtek 22. prosince (hrát se bude v Ostředku od 18:30).

OP2: SDH Olbramovice A – Sokol Ostředek A  7:11

4763F1BD 080B 4EE3 A233 408B3DE32270

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci