Přes střelecké trápení nasázeli fotbalisté Miřeticím osmičku

Sokol Ostředek - Sokol Miřetice B  8:3 (3:3)

branky: Horák 3, Florián 2, Svoboda 2, Šimáček

sestava: Krpelán -  Fiala, Veselý, Schärfer, Krejcárek - Svoboda, Florián, Hanibal, Nerad (70. Kančij) - Šimáček (75. Procházka) - Horák


Poslední zápas podzimní části sezóny nám přisoudil celek Miřetic "B". Po minulé prohře na cestě Postupic jsme chtěli především zakončit podzim vítězně a neztratit definitivně kontakt s horní částí tabulky.

Trenér Borina zřejmě již zimní přestávku netrpělivě vyhlíží. Množství zranění a omluvenek před tímto zápasem bylo enormní. K dlouhodobým marodům se přidali Honza Štěch a Jenda Muller, Honza se omluvil z pracovních důvodů a Jenda z důvodu plánovaného chirurgického zákroku v týdnu. Naštěstí se zázračně uzdravil Tomáš Svoboda, kterého minulý týden rovnou ze hřiště odvezla sanitka a strávil dva dny v nemocnici na pozorování s lehkým otřesem mozku. Na stopera si musel stoupnout Láďa Veselý, před něj pak David Scharfer. Na krajích becích doplnili obranu Láďa Fiala a Kamil Krejcárek. Ve středu zálohy s Petrem Floriánem nastoupil Ondra Hanibal, na pravé straně nezničitelný Tomáš Svoboda a na levé straně Fanda Nerad. V útoku pak hrál klasicky Kuba Horák a pod ním stažený Pavel Šimáček.
 
Do utkání jsme vstoupili dobře. Měli jsme více ze hry a dařilo se nám vytvářet si šance, ale bohužel jsme je trestuhodně zahazovali. Po čtvrthodině mohlo být po zápase. Do vedení jsme se dostali až v 18. minutě. Po faulu na Tomáše Svobodu se z penalty trefil Pavel Šimáček - 1:0. Ovšem jsme o dvě minuty později neuhlídali hostujícího Kliapa a ten z hranice vápna srovnal - 1:1. Vedení nám vrátil ve 33. minutě po krásné individuální akci téměr z nulového úhlu Tomáš Svoboda - 2:1. Pak jsme si ale vybrali pár slabších chvilek v obraně a dovolili jsme hostům v rozmezí 37. a 40. minuty skóre otočit - 2:3. Hosté využili každou svou šanci ke skórování. Ve 45. minutě si postavil míč k zahrání přímého volného kopu Petr Florian a zakroucenou střelou doprostřed branky překvapil hostujícího brankáře - 3:3. Do kabin jsme tak šli za divokého poločasového výsledku 3:3.
 
V druhé půli jsme se rychle dostali do vedení. Kuba Horák se prosadil již v 50. minutě. Potom už se utkání prakticky dohrávalo, hosté nekladli prakticky žádný odpor. Postupně si své branky vstřelili Kuba Horák, Petr Florian a Tomáš Svoboda. Utkání skončilo naším výrazným vítězstvím - 8:3.

Kamil Krejcárek


 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P1010004

 

P1010005

P1010007

P1010008

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P1010009

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci