Stolním tenistům v Petroupimi pšenka nekvetla

Včera sehráli naši stolní tenisté v Petroupimi odložené utkání 7.kola. Domácím sice patřilo poslední místo v tabulce, ale to bylo dáno těžkým losem. Zatím hráli téměř výhradě s týmy z čela tabulky. Proti našim postavili nejsilnější sestavu.

Našeho vedoucího Marka Škvora čekala po příjezdu do Petroupimi nemilé překvapení. K zápasu nedorazila bez předchozího avíza naše jednička, mladý Patrik Vosátka, a tak musel proti plánu nastoupit v základu, což výrazně změnilo plánované bodové kalkulace. 

Po čtyřhře byl ještě stav vyrovnaný, protože Pave Šimáček s Jurou Žydykem přehráli v pěti setech Škvora s Klatovským. Marek s Martinem Vosátkou podlehli 1:3 Šturcovi s Lejčkem.

Po první sérii dvouher se domácí dostali do vedení. Pavel si dle předpokladů poradil, byť v pěti setech, se Škvorem, ale Martin nezvládl souboj s Klatovským a zejména Jura překvapivě prohrál s Lejčkem, kterého dosud porážel. Marek proti domácí jedničce Šturcovi nezvládl koncovky setů (9:11, 10:12, 9:11).

Ve druhé sérii jsme bodově drželi krok, zasloužili se o to svými výhrami Pavel a Martin. Bohužel ve třetí sérii domácí opět navýšili vedení, když bodoval jen Martin. Pavel nezvládl pětisetovku se Šturcem. Marek sice v každém setu se Škvorem vedl do 8.míčku, ale koncovky opět nezvládl...

Domácí vedli 9:5, naši tak mohli dosáhnout jen na remízu, pokud by vyhráli všechny 4 dvouhry poslední série. Začali dobře, Martin přehrál Šturce. Pavel bohužel nedokázal přehrát Klatovského a bylo rozhodnuto. Následné výhry Jury nad Škvorem a Marka nad Lejčkem už jen zmírnili naší prohru.

V Petroupimi hrálo i béčko, již minulý týden a rovněž neuspělo. Body připsali Dominik Matouš 3, Pepa Lemberk 2, Petr Styblík a čtyřhra Dominik / Martin Vosádka.

OP2: SDH Petroupim B - Sokol Ostředek A 10:8

OP4: SDH Petroupim C - Sokol Ostředek B 11:7


Tabulka OP2

tab OP2 18 11

Tabulka OP4

tab OP4 18 11


 IMG 1222

IMG 1223

IMG 1224

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci