Dorostenci získali proti slávistům z Louňovic jen bodík

Sokol Ostředek / FK Kavalier Sázava – Slavia Louňovice  3:3 (2:3)

branky: Svoboda T. 2, Novák

sestava: Dytrich T. – Prix (86. Svoboda J.), Procházka, Vojslavský, Míšek (46. Císař) – Tolar, Novák, Dytrich Š. , Mařinec – Svoboda T., Offner


Dorostenci si včera připsali další bod do tabulky, když ve vyrovnaném a v závěru až vyhroceném zápase remizovali se slávisty z Louňovic. Na rychlou vedoucí branku hostů dokázal téměř vzápětí reagovat Martin Novák a srovnal. Pak ale přišly další dva laciné góly, ve kterých měla prsty i naše chybující obrana. Snížení zařídil těsně před půli Tomáš Svoboda, jehož penaltu sice hostující gólman vyrazil na tyčku ale z dorážky se již Tomáš nemýlil.

Druhý poločas patřil našim, ale dlouho jsme se nemohli prosadit. Vyrovnání přišlo až v 70.minutě kdy se do vápna dostal Tomáš Svoboda a s přehledem zavěsil. Další šance jsme nevyužili, naopak nám zatrnulo při jednom z brejků hostů. Naštěstí hostující hráč netrefil po kličce na gólmana prázdnou bránu. Zápas skončil asi spravedlivou dělbou bodů.


IMG 7745

IMG 7746

IMG 7747

IMG 7748

IMG 7750

IMG 7751

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci