Stolní tenisté si komplikují boj o záchranu

V posledních dvou kolech si ostředečtí stolní tenisté hodně zkomplikovali boj o udržení.

Áčko, místo by si výhrou nad předposledními Olbramovicemi, zajistilo sedmibodový náskok na barážové místo a tím i relativní klid do závěrečných kol, umožnilo soupeři přiblížit se na dostřel. V zápase na půdě prvních Pyšel se body moc neočekávaly a taky se tak stalo. V nejbližších třech kolech hraje áčko s dalšími třemi spupeři, které jsou za ním v tabulce - Benešovem, Sázavou a Čerčany. Tři výhry by mu s největší pravděpodobností zajistily záchranu.

Béčko nezvládlo nejprve duel v Heřmaničkách, i díky řadě omluvenek a následně těsně prohrálo doma důležitý zápas s Neveklovem, když nepomohl ani Jura Žydyk z áčka. Oba soupeři našim odskočili a tak patrně béčku zbývá jediná šance. Přeskočit v tabulce mladé Vlašimáky a zkusit vybojovat záchranu v baráži s druhým týmem OP4.

OP2: Sokol Ostředek A - SDH Olbramovice A  7:11

OP2: Sokol Pyšely B - Sokol Ostředek A  12:6

OP3: Sokol Heřmaničky - Sokol Ostředek B  12:6

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Neveklov B  8:10

Tabulka OP2

OP2 04 02 2022

Tabulka OP3

OP3 04 02 2022

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci