Mladým stolním tenistům se v sobotu nedařilo

V sobotu odehráli naši mladí stolní tenisté 6.turnaj v rámci regionálního přeboru mládeže. Vzhledem k tomu, že ve Voticích nebylo možno hrát, přesunul se turnaj na rychlo opět do ostředecké sokolovny. Náš tým hrál ve složení Dan Císař, Šimon Styblík a Petr Dodek.

Na úvod jsme hráli s lídrem soutěže Bystřicí. V případě výhry jsme jí mohli přeskočit. Hrál se vyrovnaný zápas, pět zápasů se hrálo na 5 setů, ale bohužel naši uspěli jen v jednom z nich a odešli poraženi 3:7.

Zklamaní kluci vypustili čtyřhru s mladými vlašimskými hráčkami a jak se ukázalo, tento zápas rozhodl o naší porážce 4:6.

Na závěr jsme vysoko porazili Votice (9:1). Díky této výhře naši nadále drží druhou pozici, ale náskok se snížil. Třetí Sedlčany jsou za námi tři body a Vlašim ztrácí šest bodů.

Termín posledního turnaje se nyní řeší, protože koliduje s jarními prázdninami.

Zápisy

Tabulka

tab RP 29 01


 IMG 7101

IMG 7102

IMG 7103

IMG 7104

IMG 7111

IMG 7112

IMG 7113

IMG 7115

IMG 7116

IMG 7117

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci