Mladší přípravka se radovala z první výhry

Ostředecko-sázavská mladší přípravka vyrazila v sobotu na svůj premiérový turnaj v rámci okresního přeboru do nedalekých Teplýšovic, kde nás postupně čekali domácí, Vlašim a Chocerady.

Naši špunti mile překvapili a připsali si své úplně první vítězství, když dokázali porazit v derby Chocerady.

Souběžně se zápasy mladší přípravky odehrála svůj turnaj i předpřípravka hrající systémem 3+0 na dvě branky na každé straně hřiště. Naši nenašli přemožitele a turnaj vyhráli.

Trenér Jarda Klus viděl turnaj takto: "V prvním zápase byly Teplýšovice výrazně lepší, ale naši byli vyjukaní. Ani jsme nevystřelili na bránu. Proti Vlašimi už jsme hráli sebevědoměji. Sice také prohráli rozdílem třídy, ale dali jsme jim dva góly a už i stříleli na bránu (v zápise je jen jeden, jak jsem si později všiml ). Chocerady jsme přehráli. Neříkám úplně jednoznačně, jak ukazuje výsledek, ale byli jsme určitě lepší. Děti se lepšily každým zápasem. A příště budou opět lepší."

V sobotu ráno od 9h pořádáme další turnaj naší skupiny přípravek v Ostředku. Přijďte naše špunty podpořit!

Branky: Jindrák 4, Koštuřík 2, Neradová, Klusová

Mladší přípravka 4+1: Nedvěd M. – Koštuřík J., Kyselka Š., Jindrák F., Urban J., Kraka D., Klusová K., Neradová T., Bartošová B.

Předpřípravka 3+0: Špalek V., Bartoš K., Měchura M., Šarbach P., Čvančarová V., Hejný J.


Přehled výsledků

Teplýšovice  - Ostředek 13:0
Chocerady  - Vlašim 1:14
Teplýšovice  - Chocerady 17:0
Vlašim   - Ostředek 15:1
Vlašim   - Teplýšovice 5:5
Ostředek  - Chocerady 7:1

  


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci