Dorostenci vyhráli i třetí zápas sezóny a jsou první

Sokol Ostředek / FK Kavalier Sázava – Sokol Pravonín  5:2  (4:2)

Dorostenci vzhledem ke skutečnosti, že se u jednoho z hráčů prokázala nákaza covidem19, dlouho nevěděli, zda v neděli budou hrát. OFS dal nakonec v pátek večer sehrání zápasu zelenou.

Naši se ujali vedení brankou Diega Offnera již v 3.minutě, ale soupeř za dvě minuty srovnal z penalty. Za dalších 5 minut nás poslal do vedení Martin Novák. I tentokráte Pravonín odpověděl a srovnal. Soupeři jsme odskočili dvěma góly v závěru poločasu. Prosadili se Jakub Zeman a Tomáš Svoboda. Definitivní podobu dal výsledku svou druhou brankou v zápase v 65.minutě Martin Novák.

Dorostenci, přestože ani včera nebyli kompletní, tak pokračují ve své jízdě okresním přeborem a vévodí s 9 body ze třech zápasů tabulce okresního přeboru.

Sestava: Dytrich T. – Bareš J., Urban M., Procházka D., Míšek A. – Svoboda T., Dytrich Š., Danyo P., Zeman J. -Novák M., Offner D.

Střídali: Svoboda J., Králík M., Prix M.


Foto: Facebook týmu

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci