Fotbalisté vyhráli v poháru na penalty v Teplýšovicích

Sokol Teplýšovice B - Sokol Ostředek  3:4 na penalty, 2:2 (1:2)

Druhé kolo poháru jsme sehráli netradičně ve středu na půdě Teplýšovic "B". Po přeřazení do vlašimské skupiny III. třídy jsme tak měli i tento rok  možnost poměřit síly s tímto tradičním soupeřem. I když by se mohlo zdát, že středeční termín zápasu přinese velké komplikace při skládání sestavy, je nutno říci, že letošní docházka je skvělá a Borina má vždy z čeho vybírat. Tentokrát dostali výraznější porci zápasu všichni.

Teplýšovice nastoupily s výrazně mladším kádrem, čekalo nás opět velice bělavé utkání. Do vedení se domácí dostali po chybě Kamila Krejcárka, jehož nepřesvědčivě zpracovaný míč na polovině přebral domácí rychlík Matoušek a poprvé rozvlnil síť. My jsme ale do poločasu dokázali stav utkání otočit, když se nejprve prosadil po rohu hlavou Petr Florian a záhy hezkou střelou z hranice vápna Eda Sidor. Bohužel ve 40. minutě po další chybě obrany se nechal vyloučit Lukáš Uršic, když hasil přidržením samostatný únik Matouška. 
 
V druhém poločase nás čekal boj proti přesile teplýšovských mladíků. Inkasovali jsme pouze jednou a v závěru jsme remízové utkání mohli i rozhodnout. Eda Špalek a Petr Florian ale své velké šance neproměnili. Po heroickém výkonu se nám tak podařilo utkání dovézt až k penaltovému rozstřelu. V něm se hned v první sérii netrefil do brány jinak neomylný střelec Petr Florian. Vše ale zachránil skvěle chytající Martin Drahota, který dvě penalty výborně chytil. A protože na naší straně postupně proměnili Kamil Krejcárek, Tomáš Malý, Eda Špalek a Eda Sidor, postupujeme v poháru do třetího kola.
 
Branky: Florián, Sidor
 
Sestava: Drahota - Procházka (40. Fiala), Krejcárek, Uršic, Dytrich (46. Macháček) - Nepraš (65. Malý), Florián, Měchura (75.Kančij), Nerad (46. Jiřík) - Špalek, Sidor
 
Kamil Krejcárek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci