Dorostenci porazili po boji Soběhrdy gólem v 90.minutě

Sokol Ostředek / FK Kavalier Sázava - FK Soběhrdy  4:3  (1:2)

Potřetí v krátkém časovém odstupu jsme se utkali s dorostem Soběhrd. I v tomto zápase jsme zůstali neporažení, ale určitě to byl zápas nejvyrovnanější. V naší hře se ukázalo spoustu nedostatků, jak individuálních, tak i systémových. Z těch potom vyplývá, neproměňování gólových příležitosti, špatně postavení hráčů na hřišti a vyplňování správných prostorů. Důvodem může být i to, že někteří hráči nastoupili v průběhu zápasu na, pro ně, nezvyklých postech. Tyto zápasy nám ukazují, jak na tom v současné době jsme. Probíhá zabudovávání hráčů přicházejících ze starších žáků do týmu a ne vždy jsou všichni hráči k dispozici. Berme tyto zápasy za součást určitého procesu a prostor ke zkoušení. Ne jako výsledný produkt. Někteří hráči nám ukázali svůj potenciál, někteří zklamali, někteří překvapili. Ale za celkový projev v tomto zápase si myslím kluci nezaslouží velkou kritiku, ale na nedostatcích musíme pracovat. Někdy je chyba i na straně trenérů, že se netrefí do ideální sestavy.

Branky: vlastní (21.), Zeman (51.), Danko (67.), Rezek (90.)

Sestava: Dytrich T.- Procházka D., Bareš V., Bára J., Dytrich Š.- Svoboda J., Danyo P., Rezek J., Danko A.- Králík M., Svoboda T.
Střídali: Zeman J., Novák M., Bareš J.

Hráno v pondělí 10.8. v Ostředku

Tomáš Dytrich, trenér


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci