Stolní tenisté si připsali skalpy Votic, Pyšel a Netvořic

Naši stolní tenisté mají za sebou další úspěšné kolo. Tři týmy se radovaly z výhry.

Již v úterý, na žádost soupeře, hrálo naše céčko v Netvořicích a přivezlo cennou výhru, byť nebylo v nejsilnějším složení. Stoprocentní byla Jarka Bartůšková. Třemi body z dvouher a vyhranou čtyřhrou přispěli Petrové Stanovský a Styblík. Pepa Suchánek vyšel bodově na prázdno.

I béčko vyšlo soupeři vstříc a domácí zápas s pyšelským béčkem předehrálo již ve středu. Úvod vyšel našim dobře, favorizovaný soupeř sice dokázal vyrovnat, ale v poslední sérii strhl náš tým výhru na svou stranu. Třemi body a výhrou ve čtyřhře se na výhře podíleli Petr Vobecký a Anička Holejšovská. Dominik Matouš uspěl ve dvou dvouhrách. Jura Žydyk přidal jeden bod. I přes dvě výhry v řadě je náš tým ve vyrovnané OP2 až na 10.místě.

Áčku naopak Votice nevyhověly a trvaly na pátečním termínu zápasu. Proto byl místo Míry Janaty, který nemohl hrát, povolán prvně v této sezóně Franta Menz. Naši od začátku kráčeli za výhrou. Všechny své zápasy vyhrál mladý Martin Vaigl. Dva body na bodové konto přidali Patrik Vosátka a Franta Menz. Jednu dvouhru vyhrál Martin Vosátka. Dva zápasy v náš prospěch skrečoval hostující Januš. Čtvrtá výhra v sezóně posunula náš tým již do první poloviny tabulky.

V pátek odehrálo svůj zápas v Bystřici i naše déčko. Vzhledem k velkému počtu omluvenek nastoupili spolu s Pepou Suchánkem jen členové žákovského týmu. Přes nadějný začátek, kdy naši vedli 3:1 se z výhry radovali domácí. Pro Terezku Škvorovou se jednalo o premiéru v zápase soutěží dospělých. Ondra Haiš i Vojta Kovář, který uhrál jeden set, si svou premiéru odbyli již dříve. Nejvíce se dařilo Šimonovi Styblíkovi, který vyhrál tři dvouhry a s Pepou Suchánkem i čtyřhru. Pepa uspěl ve dvou dvouhrách.

OP1:  Sokol Ostředek A – Sokol Votice A  12:6

OP2:  Sokol Ostředek B – Sokol Pyšely B  10:8

OP4:  Sokol Netvořice C – Sokol Ostředek C  7:11

OP5:  SK Bystřice C – Sokol Ostředek D  12:6


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci