Béčko si vyšláplo na lídra z Krusičan

Sedmé kolo, které odehráli naši stolní tenisté během uplynulého týdne, přineslo do jejich řad opět radost. Připsali si tři výhru a jednu remízu.

Ve čtvrtek hrálo céčko na půdě třetích Nesvačil a přivezlo nečekaně bod za remízu, i když nebylo kompletní. Všechny čtyři dvouhry vyhráli Petr Stanovský a Jarka Bartůšková. Jeden bodík přidal Petr Styblík. Martin Vosádka vyšel na prázdno.

Áčko v nejsilnější sestavě nedalo v pátečním domácím zápase posledním Pyšelům šanci a připsalo si důležité třetí vítězství do tabulky. Stoprocentní byli Míra Janata a Martin Vaigl. Tři body vybojoval Martin Vosátka. Patrik Vosátka vyhrál dvě dvouhra a pak ze zdravotních důvodů pustil Standu Měchuru, který přidal další bod.    

Souběžně hraný zápas béčka s vedoucím týmem OP2 Krusičany přinesl velký boj a drama. Naši se pustili do favorita od začátku s odhlodáním bodovat, přestože oba týmy dělilo v tabulce deset příček. Naši zkusili po předchozích nezdarem proházet složení čtyřher a vyplatilo se to. Marek Škvor s Petrem Vobecký hladce porazili dosud stoprocentní bratrskou dvojici Jahodů a Jura Žydyk s Dominikem Matoušem přetlačili v pěti setech Fulína s Chocholouškem. Vedení mělo našim zvednout sebevědomí. Po první sérii dvouher ale hosté srovnali, protože uspěl jen Marek proti Chocholouškovi. Druhá série začala slibně. Marek porazil Fulína a Dominik Chocholouška. Moc nechybělo, aby Jura zdolal hostující jedničku Martina Jahodu, přes nadějné vedení v pátém setu však nezvládl koncovku. Po druhé sérii byl tedy nadále vyrovnaný stav. Bylo zřejmé, že šanci máme přes Fulína a Chocholouška a pokud by někdo uspěl alespoň v jednom zápase proti bratrům Jahodům, tak by výhra nad favoritem byla reálná. Třetí série to naplňovala. Dominik porazil Fulína a Petr Chocholouška. Jura prohrál i s druhým bratrem Jahodou v pěti setech a Marek se proti Martinovi J. vůbec nechytl. Poslední sérii načal Jura výhrou nad Chocholouškem a když Petr zvládl pětisetovku s Fulínem, naši vedli 9:7 a měli jistotu remízy. Rozhodnutí přinesla předposlední dvouhra, Marek upinkal Luďka Jahodu a přidal na naše konto vítězný desátý bod. Lídr soutěže odešel k velké radosti našich poražen, přesto pak hostující hráči setrvali dlouhou dobu v přátelské debatě s našimi. Výhra posunula náš tým na 10.místo tabulky. Na předposlední Benešov E mají naši náskok 2 bodů.    

Déčko hrálo v pátek až v dalekých Louňovicích, kam vyrazilo v nejsilnější sestavě a od začátku tahalo za delší konec provazu. Vyhrálo obě čtyřhry a vítězný desátý bod si připsalo již ve 12. zápase. Tři body uhrál Pepa Suchánek, dva mladíci Dan Císař a Šimon Styblík. Stejnou porci bodů přidali i Jindra Nenáhlo a Martin Vosádka, který Jindru vystřídal. Pro déčko je to první výhra v sezóně.        

OP1: Sokol Ostředek A - Sokol Pyšely B  16:2

OP2: Sokol Ostředek B - Krusičany A  10:8

OP4: Sokol Nesvačily A - Sokol Ostředek C  9:9

OP5: Sokol Louňovice C - Sokol Ostředek D  5:13


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci