Stolním tenistům se nedařilo

Uplynulé kolo nepřineslo našim stolním tenistů žádný bodový zisk.

Áčko odehrálo zápas v Louňovicích jen ve třech bez náhle zdravotně indisponovaného Patrika Vosátky. Čestný bod našich barev vybojoval Martin Vosátka, který porazil Jíšu. 

Béčko hrálo derby v Teplýšovicích. Domácí měli před sezónou postupové plány, ale zatím se jim nedaří. Dokonce v případě naší výhry mohli klesnout až na předposlední místo. Neponechali tedy nic náhodě a podruhé v sezóně povolali posilu Blehu, který hrál dříve kraj ve Zruči. Premiéru v ostředeckém dresu si odbyla nadějná jedenáctiletá Anička Holejšovská, kterou máme z Vlašimi na střídavý start. Naše body získali: Petr Vobecký 2, Jura Žydyk a Anička Holejšovská + 1 x wo. Našim tak nadále patří předposlední místo v tabulce, což by na konci sezóny znamenalo baráž o záchranu.

Déčko odehrálo v tomto týdnu dva zápasy. Nejprve ve středu dohrávalo odložený zápas u lídra v Kamenném Přívoze a v pátek hostilo doma déčko Divišova. Zápas proti Divišovu bohužel odehrálo jen ve třech. Dan Císař nedorazil, zapomněl. Při jeho účasti bychom patrně zvítězili. Stoprocentní byl Jindra Nenáhlo. Šimon Styblík přidal tři body a spolu s Jindrou vyhráli čtyřhru. Benjamínek Vojta Kovář ve své premiéře v soutěži dospělých bojoval, ale na body to zatím nestačilo. O nejtěsnější prohře rozhodlo 5 skrečovaných zápasů za neúčast čtvrtého hráče.

Céčko mělo volný los.  

OP1: Sokol Louňovice A - Sokol Ostředek A  17:1

OP2: Sokol Teplýšovice A - Sokol Ostředek B  13:5

OP5: Tatran Kamenný Přívoz B - Sokol Ostředek D  15:3

OP5: Sokol Ostředek D - Sokol Divišov D  8:10 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci