Stolním tenistům se nedařilo, bodovalo jen céčko

Čtvrté kolo nepřineslo našim stolním tenistům moc radosti. Do boje zasáhly jen tři týmy, déčko mělo volný los.

Áčko v nekompletní sestavě bez zraněných Měchury a Janaty nemělo moc šancí proti favorizovanému céčku Benešova. Dva body si připsal mladý Patrik Vosátka, jeden jeho táta Martin a společně vyhráli čtyřhru. Dvě dvouhry soupeř skrečoval. 

Béčko jelo po 14 dnech opět do Olbramovic, kde tentokráte změřilo síly s béčkem. Věřilo si na body, hrálo v nejsilnější sestavě, ale nakonec odjelo s prázdnou. Výsledkově napodobilo prohru s áčkem. Mohlo to být ale jinak. Ve čtyřhře Marek Škvor s Dominikem Matoušem nevyužili ve čtvrtém setu tři mečboly a v pátém jim k výhře nestačilo ani vedení 9:4... Naše naděje držel Jura Žydyk, které vyhrál všechny své čtyři dvouhry, dva body přidal Petr Vobecký. Marek vybojoval jen bod po hladké výhře nad Novákem, pak mu se mu už nedařilo, prohrál v pěti setech s Macháčkem i Pekárkem.

Bod si připsalo do tabulky céčko po remíze s Pyšely C. Céčko hrálo také v nejsilnější sestavě, nastoupila za ně i Jarka Bartůšková. K výhře nebylo daleko, v posledním zápase však překvapivě prohrál Petr Stanovský s Hrivnákem, který předchozí zápasy prohrál, v pěti setech. Bodově přispěli všichni naši shodně dvěma body a navíc Petrové Stanovský a Styblík vyhráli čtyřhru.

OP1:  ST Benešov  C - Sokol Ostředek A  12:6

OP2:  SDH Olbramovice B - Sokol Ostředek B  11:7

OP4:  Sokol Ostředek C - Sokol Pyšely C  9:9

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci