Fotbalisté přivezli důležité tři body z Úročnice

TJ Úročnice - Sokol Ostředek 1:3 (1:2) 

K druhému utkání nové sezóny jsme cestovali na hřiště Úročnice, kde se nám v poslední době dařilo. Po posledním domácím výbuchu s Lešany jsme nutně potřebovali bodovat, abychom neztratili kontakt s ostatními mužstvy. V Úročnici se vždy hraje dobře, místní hřiště je na poměry okresního fotbalu nadstandardní. Krásně střižený trávník a zázemí hodné ligového fotbalu je vždy odměnou v probíhající sezóně.
 
Sestavu jsme opět doslova lepili. Z posledního utkání si odnesl zranění stehenního svalu Lukáš Uršic a tak musel na pozici předstopera zaskočit záložník Milan Škvor. Místo něj se k Florimu do středu zálohy postavil Borina. Na becích nastoupil Jarda Rezek a Láďa Fiala. Na pravém kraji zálohy navrátilec Eda Sidor a nalevo Kuba Jiřík. Útočné duo Eda Špalek a Kuba Horák se opět sešlo pohromadě po jednozápasové absenci Edy Špalka.
 
Do utkání jsme vstoupili skvěle. Hned ve 4. minutě se po samostatném úniku prosadil Kuba Horák. Domácí obrana vypadala od začátku zranitelně, tak jsme se snažili dál hrát přímočaře a využívat rychlíků Edy Sidora a Kuby Jiříka na stranách hřiště.  Oba naši útočníci se také snažili razit si nejkratší cestu k brance. Srovnáno bylo až v 35. minutě. Neuhlídali jsme ve vápně domácího Hoška a ten prostřelil jinak výborně chytajícího Jirku Škvora. Vedení na svou stranu jsme si však vzali hned o 4 minuty později a byl to opět Kuba Horák. Poločas skončil naším nejtěsnějším vedením 1:2.
 
Druhá půle se odehrávala v podobném duchu jako ta první. Naše obrana hrála velmi slušně a Jirka Škvor chytal skvěle. Ojedinělé šance domácí zahazovali. Útok se na druhé straně srdnatě snažil o pojišťovací branku. V 60. minutě se na hřiště poprvé za dospělé v mistráku dostal šestnáctiletý dorostenec Martin Novák a zanechal velmi dobrý dojem. Nervózní druhý poločas nakonec rozlousknul Kuba Horák, který po samostatném úniku dosáhl v 83. minutě hattricku. Utkání jsme vyhráli 3:1.
 
V druhém utkání jsme zanechali o poznání lepší dojem než v domácím zápase s Lešany. bojovali jsme a šli si od začátku za vítězstvím. Velmi dobře! Musíme to za týden potvrdit proti Čerčanům. Přijďte nás podpořit!
 
Sestava: Škvor J. - Fiala, Krejcárek, Škvor M., Rezek - Sidor (72. Nerad), Florián, Procházka (59.Novák), Jiřík (87.Mistoler) - Špalek E. (90.Grešla), Horák
 
Napsal: Kamil Krejcárek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci