Přestavlky ukončily naši letošní pouť pohárem

Sokol Ostředek - Sokol Přestavlky 2:6 (2:1)

Včera sehráli naši fotbalisté další kolo okresního poháru. Doma je čekal těžký soupeř - účastník okresního přeboru z Přestavlk. Středeční odpolední termín není moc šťastný, tak je otázkou, zda by další postup byl vlastně výhrou nebo spíše trestem. Naši nastoupili v kombinované sestavě, chybělo několik kluků ze základu a tak dostali příležitost další a také dorostenci.

V prvním poločase drželi naši se soupeřem krok. Šanci poslat nás do vedení měl v 15. minutě Eda Špalek, který po chybné rozehrávce přestavlcké obrany udělal kličku brankáři Tomanovi, na půl odkrytou branku ovšem netrefil.

Do vedení jsme šli až ve 21. minutě, kdy se po závaru před hostující brankou trefil Petr Florián. Radost netrvala dlouho, hned za minutu hosté po chybě obrany srovnali.

Následně nás několikrát od pohromy zachránil gólman Kristian Korint, sedmnáctiletý dorostenec, pro kterého to byla premiéra v dresu ostředeckého áčka.  

Ve 38. minutě zatáhl balón do vápna Petr Florián a poslal nás opět do vedení.

Do druhé půle hosté poslali čtyři nové hráče, zejména Mrázek byl na hřišti hodně znát. Neuběhla ani minuta a hosté pohodlně vyrovnali, když byli rychlejší u míče, který vyrazil před sebe gólman Korint. Hosté pak nadále trestali chyby naší nedůsledné obrany a po 10 minutách druhé půle bylo hotovo. Naši se už nedokázali prosadit. Hosté nás v druhé půli přehráli a stačilo jim na to vycházkové tempo.

Porážka sice mrzí, ale alespoň nemusíme řešit další zápas uprostřed týdne. Důležitější budou tři body v sobotu proti Čerčanům, které na svém webu napsali, že Ostředek je tým, na kterém by se měli chytit. Je potřeba je tedy poslat domů s brekem.

Sestava: Korint - Rezek (18. Matoušek), Procházka (54. Bareš), Škvor M., Dytrich (66. Fiala) - Macháček, Jiřík, Florián, Grešla (24. Měchura) - Špalek E., Mistoler (46. Kančij V.)


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci