Zahájení provozu sokolovny pro veřejnost

Vážení sportovní nadšenci,

od 1. února bude zahájen provoz sokolovny i pro veřejnost, t.j. pro členy naší TJ, občany obce Ostředek a členy místních spolků s trvalým bydlištěm mimo obec Ostředek.

Zatím s bude jednat o provizorní provoz, protože z kapacitních a časových důvodů zatím nemáme doladěn on-line rezervační systém.

Sokolovnu bude možné využívat v odpoledních a večerních hodinách během týdne a o víkendu i dopoledne, a to mimo časy vyhrazené pro činnost našich oddílů a další fixní rezervace.

Rezervace je možné provádět výhradně emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to nejpozději 2 dny před požadovaným termínem rezervace. Rezervaci lze učinit maximálně dva týdny dopředu a na maximálně 2 hodiny. Potvrzení rezervace obdržíte s instrukcemi ohledně vyzvednutí klíčů mailem.

Rezervace a využívání sokolovny se, s výjimkou výše uvedených odchylek, řídí provozním řádem sokolovny. 

Ing. Marek Škvor

předseda TJ Sokol Ostředek, z.s.


 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci