Béčko navléklo osmý korálek na šňůru výher

Pinčesové béčko prodloužilo v pátek svou sérii výher o osmý zápas. Bez větších problémů si poradilo s nováčkem z Petroupimi, který naopak čeká na první bodový počin. Při absenci obou vlašimských nadějí zaskočil v základu Petr Stanovský z céčka, jenž mělo v tomto kole volný los. První výhry v dvouhře v této sezóně se dočkal Pepa Lemberk. Ve čtvrtek čeká náš tým velmi důležitý zápas v Netvořicích, které ztrácí na naše 5 bodů.

Áčko čekal ve čtvrtek doma těžký soupeř ze Sázavy, v čele s okresní jedničkou Honzou Trmalem. Zápas měl, při absenci dua Janata / Menz, dle očekávání jednoznačný průběh. Jediný bodík našich barev vybojoval Jura Žydyk díky výhře nad Šteflíčkem. Blízko k bodů byl i mladý Patrik Vosátka, který ale své pětisetovky se Šteflíčkem a Trmalem nedotáhl k výhře.    

OP1: Sokol Ostředek A - Kavalier Sázava A  1:17

OP3: Sokol Ostředek B - SDH Petroupim C  17:1 


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci