Stolní tenisté dostali nařezáno od Týnce

V pátek čekal na stolnětenisové áčko i céčko soupeř z Týnce n/S. Áčko jelo do Zbořeného Kostelce, kde suverén letošního ročníku OP1, hraje své domácí zápasy s obavami. V sestavě chyběli Míra Janata i Franta Menz. Domácí, kteří se netají ambicemi na postup do kraje, neponechali nic náhodě a na náš tým vyrukovali v nejsilnější sestavě v čele s bývalou extraligistkou Jakubcovou i další posilou Staňkem. Naši utrpěli krutý výprask, když jediné dva sety uhráli až v poslední sérii Marek Škvor ml. proti Jakubcové (a to ještě v prvním setu nevyužil dva setboly) a mladý Patrik Vosátka proti Balatovi. Utkání skončilo prohrou 18:0 na body a 54:2 na sety.

Céčko se muselo obejít bez Jindry Nenáhla a po první dvouhře pro zranění kotníku odstoupil i Martin Vosádka. Šanci tak dostali mladíci Šimon Styblík a Dan Císař. Proti silné sestavě hostů neměli naši příliš šancí a také odešli od stolů poraženi.

Béčko mělo v tomto kole volný los.

OP1: KST Týnec n/S A – Sokol Ostředek A  18:0

OP2: Sokol Ostředek C – KST Týnec n/S C   4:14


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci