Starší žáci vyhráli v Liblici, dorost doma neuspěl s Úročnicí

Dorost:  Sokol Ostředek / Kavalier Sázava – TJ Úročnice  1:4 (0:2)

branka: Tichý

sestava: Dytrich – Mistoler, Skála, Rezek, Šimek – Zeman, Brunclík, Jiřík – Svoboda, Tichý, Novák

střídali: Bareš J., Bareš V.,  Škvor, Hybeľ 

Dorostenci se chtěli doma proti Úročnici vrátit na vítěznou vlnu. Věkově starší protivník je ale zaskočil v úvodu. Naši pohrdli vzápětí penaltou a inkasovali druhý gól do šatny, v té době byl náš tým již v deseti kvůli červené kartě za hraní rukou. Snížení v úvodu druhé půle vykřesalo naději, navíc i hostující hráč musel předčasně do sprch pro surové nakopnutí Tomáše Svobody po odpískání  odpískání. Vyrovnat se nám nepodařilo, naopak soupeř v závěru dvěma góly rozhodl. Úročnice si výhrou udržela 1. místo. Naši po druhé prohře v řadě klesli až na šesté místo, ale na první Úročnici ztrácíme jen tři body. 


Starší žáci: TJ Liblice – Kavalier Sázava / Sokol Ostředek 1:3 (0:1)

branky: Fořt 3

sestava: Hajný – Mach, Novák, Dytrich, Vyskočil, Svoboda, Míšek, Prix, Jech, Kopáček, Urban, Biras, Fořt, Ofner

Co se nepodařilo v sobotu dorostenců, to v neděli v Liblici zvládli starší žáci. Díky hattricku Martina Fořta přivezli tři body (pátá výhra ze šesti zápasů) a drží v tabulce s 15 body pěkné třetí místo, když druhá Radim (15 b.) i první Ratboř (18 b.) mají o zápas více.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci