Žádost o poskytnutí informace - podomní prodej

Žádost:

Dobrý den,

dovoluji si oslovit Vás jako studentka Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, ukončující magisterské studium a to na základě Zákona o svobodném přístupu k informacím číslo 106/1999 Sb. V rámci své diplomové práce se zaobírám změnou pozitivního práva

a související podzákonné legislativy upravující tržní řády a vyhlášky místních samospráv .

Má práce zkoumá legitimní i nelegitimní faktory ovlivňující rozhodování orgánů místní samosprávy a další problematiku týkající se vztahu k harmonizaci v rámci vyvíjející se legislativy EU.

Část této práce se týká i přímého prodeje produktů a služeb na území obcí, někdy ne správně nazývaného jako podomní prodej, konkrétně zákazů v této oblasti.

Potřebuji tedy konkrétní data o Zákazu tzv . podomního prodeje produktů a služeb Vaší Obce, jestliže je tento typ prodeje zakázán nebo ne?Pokud možno, kdy došlo k zákazu podomního prodeje.

 

Odpověď:

Odpověď na Žádost o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb.,

Vážená paní,

k Vaší žádosti ze dne 19. května 2017 Vám poskytujeme následující informace.

Naše obec se zatím nikdy nezabývala zákazem tzv. podomního prodeje produktů a služeb . Tento typ prodeje není v naší obci zakázán ani upraven vyhláškou obce.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci