Dodatečná informace k veřejné zakázce

Dodatečná informace

k vyhlášení veřejné zakázky

na dodávku projektové dokumentace rekonstrukce budovy bývalé školy v Bílkovicích

 

 

            Obecní úřad Bílkovice zveřejňuje podle zákona o veřejných zakázkách dodatečnou informaci k veřejné zakázce vyhlášené dne 15.6.2015 podle Interní směrnice č. 1/2014 o postupech při zadávání veřejné zakázky, článek 3 c) zveřejňuje vypsání veřejné zakázky malého rozsahu 3. kategorie na dodávku projektové dokumentace pro stavební povolení rekonstrukce budovy č.p. 57 v Bílkovicích.

 

            V zadávací dokumentaci veřejné zakázky dochází ke změnám v rozsahu veřejné zakázky definované bodem 3) Bližší specifikace předmětu zakázky, dále ke změně Doby plnění veřejné zakázky definované bodem 4),  a dále k požadavkům na uspořádání nabídky dle bodu 7).

 

Zadávací dokumentace je zveřejněna v odkazu na elektronické úřední desce na webových stránkách www.bilkovice.cz. Uchazečům bude též zaslána na základě telefonického vyžádání na t.č. 792 236 798, nebo na základě e-mailového dotazu na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Vzhledem k výše uvedeným změnám mění zadavatel termín podání nabídek na

 

úterý 14.2.2017 do 20 hodin

 

a to buď písemně

na adresu Obecní úřad Bílkovice, Bílkovice 57, 257 26 Divišov,

 

nebo elektronicky

na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci