Oznámení záměru pronájmu prostoru sloužícího k podnikání

Oznámení

o záměru pronájmu obecní nemovitosti

 

 Obec Bílkovice zveřejňuje podle § 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

 

záměr pronajmout

prostor sloužící k podnikání,

 

a to prodejnu smíšeného zboží,

 

v přízemí budovy č.p. 71, která je součástí pozemku parc.č. st.140 v katastrálním území Bílkovice a které jsou zapsány na listu vlastnictví č. 10001 u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Benešov.

 

 

Zájemci o pronájem si mohou vyzvednout návrh nájemní smlouvy na obecním úřadu, případně požádat o zaslání elektronickou formou, a to na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo na telefonním čísle 792 236 798. Zájemci se mohou k tomuto záměru vyjádřit a podat své nabíd­ky, které musí být doručeny obecnímu úřadu do 19:00, 28.2.2017. Tento záměr byl schválen Zastupitelstvem obce Bílkovice na 38. zasedání dne 12. ledna 2017 usnesením č. 38.2.

 

Originál oznámení

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci