Oznámení vyhlášení veřejné zakázky

 

Oznámení

vyhlášení veřejné zakázky

na dodávku projektové dokumentace rekonstrukce budovy bývalé školy v Bílkovicích

 

             Obecní úřad Bílkovice vyhlašuje veřejnou zakázku a podle Interní směrnice č. 1/2014 o postupech při zadávání veřejné zakázky, článek 3 b) zveřejňuje vypsání veřejné zakázky malého rozsahu 1. kategorie na dodávku projektové dokumentace pro stavební povolení rekonstrukce budovy č.p. 57 v Bílkovicích.

  

Zadávací dokumentace

 je ve formě Studie využitelnosti, je k dispozici na Obecním úřadu obce Bílkovice, a je zveřejněna v odkazu na elektronické úřední desce na webových stránkách www.bilkovice.cz. Uchazečům bude též zaslána na základě telefonického vyžádání na t.č. 792 236 798, nebo na základě e-mailového dotazu na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

  

Uchazeči mohou své nabídky podávat

 do úterý 31.1.2017 do 20 hodin

 a to buď písemně

na adresu Obecní úřad Bílkovice, Bílkovice 57, 257 26 Divišov,

 nebo elektronickyna e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Originál oznámení

Zadávací dokumentace

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci