Povinné revize kotlů na pevná paliva

 

S odvoláním na zákon č. 201/2012 Sb. o ochraně ovzduší upozorňujeme občany na povinnost provádění kontrol kotlů na pevná paliva, která vznikne od 1.1.2017. Seznam osob s oprávněním provádět tyto kontroly v požadovaném rozsahu i další důležité informace můžete nalézt například na stráknách Kontroly kotlů APTT.

V návaznosti na informaci pana Josefa Litoše bychom rádi občany informovali o možnosti provedení revize v rámci hromadné návštěvy revizního technika v Litichovicích, Bílkovicích, Takoníně a Moravsku, která je předběžně plánována na polovinu listopadu 2016. Cena každé jednotlivé revize bude odvislá od celkového počtu zájemců.

V případě zájmu o provedení revize v hromadném termínu prosím nahlašte své jméno, adresu a typ kotle vedoucí prodejny smíšeného zboží, paní Šimánkové, a to do 30.10.2016.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci