Poskytnutí informace o uvolněných a neuvolněných zastupitelích obce

Žádost:

Vážená paní, vážený pane,

obracím se na Vás s žádostí o spolupráci na výzkumu, který realizujeme v rámci projektu "Zapojte se! Účastí ve veřejném životě na trh práce" podpořeného z Evropského sociálního fondu, Operačního programu Zaměstnanost. Jednou z aktivit projektu je i zmapování zastoupení žen a mužů na uvolněných a neuvolněných pozicích ve městech, obcích a městských částech/obvodech ve Středočeském kraji.

Vzhledem k tomu, že data týkající se uvolněných a neuvolněných zastupitelů a zastupitelek, stejně jako starostů a starostek, nejsou v České republice systematicky sledována a zveřejňována, dovoluji si požádat o spolupráci.

Ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Vás žádám o zpřístupnění následující informace: jména a příjmení všech uvolněných zastupitelů a zastupitelek ve vašem zastupitelstvu.

 

Odpověď:

Tímto Vám odpovídám na Vaši žádost o poskytnutí informace dle zákona č.106/1999 Sb, o svobodném přístupu k informacím ze dne 31. 10. 2017 přijatou dne 1. 11. 2017 pod č. j. 645/2017, která se týká poskytnutí a zaslání jmen a příjmení všech uvolněných zastupitelů a zastupitelek v zastupitelstvu obce Vranov.
Zastupitelé i zastupitelky obce Vranov jsou neuvolněnými členy zastupitelstva.

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci