První zápasy v nové sokolovně skončily výhrami

V pátek byl pro ostředecké stolní tenisty slavnostní. Béčko a céčko odehrálo své zápasy premiérově v nově zrekonstruované sokolovně.

Béčko čekalo derby s Divišovem, kterému chtělo oplatit porážku z prosince. Důvěru dostala stejná čtveřice, která v minulém kole potrápila Benešov – Standa Měchura, Patrik Vosátka, Jura Žydyk a Petr Stanovský. Hostům nechyběl ostředecký rodák Pavel Šimáček. Naši šli od začátku za svým cílem. Skvělou formu potvrdil neustále se zlepšující Patrik, který si poradil se všemi soupeři a spolu s rovněž stoprocentním Standou vyhrál i čtyřhru. Dva body přidal Jura. Jednu výhru si zaknihoval do statistik Petr. Naši mají kolo před koncem jistotu nejhůře pátého místa. Pokud neprohrají v Olbramovicích více jak 11:7, skončí čtvrtí.

Drama s mladými vlašimskými stolními tenisty zažilo céčko, které bojuje o postup do baráže. V sestavě chyběla nemocná jednička Pepa Lemberk. V případě nepříznivého vývoje byl připraven naskočit Standa ze souběžně hraného zápasu béčka. našim se podařilo vyhrát obě čtyřhry, což se nakonec ukázalo jako rozhodující, protože nikdo z našich hráčů nestačil na Vaigla a Polákovou. Těsná výhra znamená, že céčko je již jen kousek od baráže. K jistotě stačí v pátek neprohrát v Teplýšovicích více jak 7:11. 

Áčko si svůj zápas v Sázavě předehrálo již ve středu. Kvůli zraněné kolene chyběl i původně nominovaný Míra Janata. Se stabilní dvojicí Roman Žydyk a Martin Vosátka si nejvyšší okresní soutěž vyzkoušeli Marek Škvor a Petr Stanovský.       

OP1: Kavalier Sázava - Sokol Ostředek 16:2

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Divišov B  12:6

OP5: Sokol Ostředek C - SKST Vlašim 10:8


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci