Stolní tenisté zakončili rok 2017 třemi výhrami

V úterý 19. prosince dohrávalo céčko prestižní derby s béčkem Teplýšovic, které bylo současně soubojem o druhé místo v tabulce. Oba týmy postavili nejsilnější sestavy. Zlom v dosud vyrovnaném utkání přinesla druhá série a v ní jednoznačná výhra Pepíka Lemberka nad Zemanem, který pravidelně boduje i v áčku hrajícím OP2 a pětisetová výhra Martina Vosádky na Šmakalem. Když pak Martin dokázal v další sérii otočit zápas s Grézlem, který vedl již 2:0 na sety a Pepa přes velké trápení přehrál v pěti setech Šmakala, bylo o naší výhře rozhodnuto.

Ve středu čekala dohrávka v Pyšelých áčko. Čtyřhry se nám vůbec nepovedly, ale naši se z proher rychle otřepali a rychle otočili skóre v náš prospěch. Vedle v dvouhrách stoprocentních Míry Janaty a Franty Menze se tentokráte dařilo Martinovi Vosátkovi, který vybojoval dva důležité body a ještě těsně prohrál s domácí jedničkou Chrtem. Po polovině soutěže patří našim stolním tenistům krásné páté místo v nejvyšší okresní soutěži.

V pátek večer se céčko rozloučilo s letošním rokem zápasem s céčkem Čerčan. Hosté přijeli i s fotbalovým básníkem, mistrem Evropy z roku 1976 Antonínem Panenkou, který ukázal, že vládne nejen fotbalovému míči. Z našich hráčů si s ním poradil pouze Jindra Nenáhlo, který za celý večer nenašel přemožitele a spravil si chuť po úterním zápase. Pepa Lemberk i Martin Vosádka sehráli s Panenkou pětisetové bitvy, žel odešli poraženi. Bodík díky výhře nad Novotným si připsal i mladý Dan Císař. Po půlce soutěže bude našemu céčku pravděpodobně patřit dělené 2.místo.            

OP1: Sokol Pyšely A - Sokol Ostředek A 7:11

OP5: Sokol Ostředek C - Sokol Teplýšovice B 12:6

OP5: Sokol Ostředek C - Slavoj Čerčany C 12:6

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci