Áčko porazilo Týnec, céčko smetlo Nesvačily

Áčko předehrávalo svůj zápas s Týncem již ve čtvrtek 16.listopadu. Se soupeřem, který ještě v předminulé sezóně hrával krajskou soutěž, rozhodli naši o výhře hned v úvodu. V první sérii vydřel Franta Menz v pěti setech výhru nad Balatou a Roman Žydyk vrátil mladému Kratochvílovi porážku ze zářijového Votvíráku. Následně si s Balatou poradil v pěti setech i Míra Janata a naši směřovali za těsnou výhrou, kterou pečetil v závěru výhrou nad Kratochvílem Martin Vosátka.

Béčko hrálo v pátek na půdě lídra z Benešova, který všechny dosavadní zápasy vyhrál. Vedoucí týmu nechal odpočívat jedničku Standu Měchuru a dvojku Tomáše Velka a nominoval do zápasu Juru Žydyka, Petra Stanovského, Marka Škvora ml. a mladého Patrika Vosátku.

V úvodu naši favorizovaného soupeře znervózněli. Petr s Patrikem přehráli Košaře se Šachlem. Jura s Markem nezvládli koncovky vyrovnaného zápasu s dvojicí Strachota/Vlasák. Následně Patrik nedal šanci Vlasákovi a v souběžně hraném zápase vedl Petr nad Šachlem, bohužel soupeř zápas otočil a stejně dopadl Jura se Strachotou. Naši prohrávali pro první sérii 2:4, ale klidně to mohli být obráceně. Soupeř se uklidnil a suverénně dokráčel pro vysoké vítězství.

Céčko nedalo doma šanci béčku Nesvačil. Stoprocentní byli Pepa Lemberk, Jindra Nenáhlo a Martin Vosádka. Dva bodíky přidal mladý Dan Císař, který další dva zápasy prohrál v pěti setech.   

Sokol Ostředek A – KST Týnec nad Sázavou  A  11:7

ST Benešov D – Sokol Ostředek B  15:3

Sokol Ostředek C – Sokol Nesvačily B  16:2 


  

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci