Áčko porazilo Neveklov, béčko smolně padlo s Netvořicemi

Ostředečtí stolní tenisté odehráli v minulé týdnu již 6.kolo soutěží a připsali si na své konto výhru, plichtu i prohru.

Béčko svůj zápas s Netvořicemi předehrálo již ve středu, protože v pátek sál patřil Svatomartinské huse. Soupeřova sestava nasvědčovala tomu, že si přijel pro výhru.  Naši jim chtěli plány překazit. Zápas to byl od začátku velmi vyrovnaný. Standa Měchura s Tomášem Velkem přehráli Truhláře s Fulínem, ale Marek Škvor ml. s Jurou Žydykem přes vedení 2:0 na sety prohráli s Bronem a Šmeralem. Během první tří sérii se oba týmy rovnoměrně dělily o výhry a stav po třetí sérii tak byl 7:7. Do poslední série naskočil za vyčerpaného Standu Marek, proti Bronovi, které dvakrát porazil si věřil, ale tentokráte neuspěl. Naopak Tomáš nedal šanci Šmeralovi a srovnal na 8:8. Rozhodnout tedy měly až dvě poslední dvouhry. Jura s truhlářem začal nadějně a vyhrál první dva sety, ale soupeř otočil. A protože Petr Stanovský neuspěl s Fulínem, radovali se z nejtěsnější možné výhry hosté. Na sety byl zápas vyrovnaný 35:35, ale za to se body bohužel nedávají.    

Áčko ve čtvrtek hostilo Neveklov. Poté co si oba týmy podělily body za čtyřhry – Míra Janata s Frantou Menzem porazili Kačmara s Horálkem, Marek Škvor ml. s Jurou Žydykem nestačili na Valterovou s Holým, se naši po první sérii dostali do trháku, protože z výhry se radovali Míra, Franta i Martin Vosátka, který přehrál Valterovou. Roman Žydyk nestačil na neveklovskou jedničku Kačmara.I v druhé sérii jsme vyhráli třikrát a nasměřovali se k vítězství. Roman přehrál Valterovou, Míra Holého a Martin Horálka. Franta podlehl v pěti setech Kačmarovi, když ve čtvrtém setu nevyužil čtyři mečboly. Před třetí sérií odstoupila ze zápasu Valterová a bylo jasno, že naši si připíší třetí výhru ze šesti zápasů v OP1.

Céčko hrálo v pátek v Kamenném Přívozu, resp. v Jílovém, kde má soupeř svou hernu. Přes nadějný začátek přivezlo pouze dva body za remízu.          

OP1: Sokol Ostředek - Sokol Neveklov  12:6

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Netvořice B 8:10

OP5: Tatran Kamenný Přívoz B - Sokol Ostředek C  9:9

 


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci