Béčko přivezlo důležitou výhru z Olbramovic

V pátém kole se našim stolním tenistům dařilo méně než v předešlých kolech. Vyhrálo pouze béčko.

Céčko předehrávalo své utkání s Pyšely kvůli pátečnímu divadlu již ve středu. Proti silnému soupeři, s ohledem na ne nejsilnější sestavu, nemělo příliš šancí a průběh utkání to potvrdil. Po bodu si připsali Jindra Nenáhlo a  Martin Vosádka, kteří spolu navíc vyhráli i čtyřhru. Dan Císař a Richard Kotil vyšli bodově naprázdno. Díky porážce kleslo béčko o skóre na druhé místo OP5.

Ve čtvrtek dohrávalo áčko odložený zápas 4.kola proti dosud neporaženým Louňovicím.  Naši věřili, že by mohli soupeře obrat o první body. Začátek tomu nasvědčoval. Poté, co si soupeři rozdělili body za čtyřhry, jsme v první sérii vyhráli tři dvouhry. Vedle Míry Janaty a Franty Menze bodoval i Roman Žydyk, který porazil Jíšu.  Čáru přes rozpočet nám udělala hostující Škopková, hrající souběžně 1.ligu žen za Sokol Nusle. Poradila si překvapivě jak s Frantou, tak Mírou a naši tedy odešli poraženi nejtěsnějším poměrem.

V pátečním zápase áčka s favorizovaným Benešovem naši záměrně šetřili Míru a Frantu, aby šanci zkusit si OP1 dostali i další – konkrétně Petrové Stanovský a Styblík.  Za získané tři body vděčíme třem skrečím soupeřů. Zejména Zvolský, když viděl, že nepřijeli Míra s Frantou, tak odehrál jen dvě „povinné“ dvouhry a pak odmítl hrát.

Béčko čekal v pátek veledůležitý zápas s posledními Olbramovicemi. Naši chtěli vyhrát, aby soupeř zůstal přikován ke dnu tabulky. Rozhodující pro průběh utkání byly tři zvládnuté pětisetové bitvy v první sérii dvouher a vedení 1:5. Poté si naši již s přehledem dokráčeli pro vysoké vítězství. Všechny své zápasy vyhráli Standa Měchura a Tomáš Velek, kteří společně vyhráli i čtyřhru. Tři bodíky vybojoval Pepa Lemberk a dva Jura Žydyk. Ve velmi vyrovnané tabulce OP3 skočilo béčko na třetí místo, ale na předposlední deváté, a tedy barážové místo má náskok jen jedné výhry.      

 

OP1: Sokol Ostředek- Sokol Louňovice  8:10

OP1: Sokol Benešov C – Sokol Ostředek 15:3

OP3: SDH Olbramovice C – Sokol Ostředek B  4:14

OP5: Sokol Ostředek C – Sokol Pyšely C 3:15


 


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci