Přípravka válí – jasně vyhrála v Krhanicích

V neděli dopoledne vyrazily všechny tři naše mládežnické týmy na hřiště soupeřů. Přípravka navázala na páteční brankostroj proti Netvořicím a nastřílela v Krhanicích domácímu brankáři deset branek. V tabulce jí patří po třech kolech krásné druhé místo z dvanácti týmů. V neděli přivítá doma vedoucí tým soutěže Sedlec-Prčice.

 

Dorost vyrazil do Pravonína. Bohužel ani v neděli nenastoupili dorostenci v nejsilnější sestavě. V pátek si totiž poranil kotník kapitán Ondra Grešla a v sobotu nohu Honza Dvořák. Trenér Slabý, který stanovil týmu defenzivní taktiku, vyzdvihl výkon Matěje Vondráka, který v sobotu odehrál jen 20 minut za divišovské áčko v Říčanech v I.A třídě a v neděli tak mohl posílit společný ostředecko-divišovský celek. Slova chvály měl kouč i pro gólmana Davida Luzuma, který sice osmkrát inkasoval, ale stejný počet jasných šancí soupeře zmařil. Po vedoucím gólu domácích přehodil Matěj Vondrák pravonínského brankáře, ale bohužel trefil jen konstrukci branky. Zápas se třeba mohl vyvíjet jinak. Domácí přidali během první půle ještě další čtyři branky. Druhá půle byla z naší strany lepší, dokázali jsme vstřelit tři branky. Hru našeho mladého týmu, zejména v druhém poločase, pochválili i zástupci domácích. Hráči opět vydrželi běhat celých 90 minut, fyzicky jsou dobře připraveni.

 

Starší žáci prohráli v Jankově, když byli oslabeni o Jardu Rezka, který hrál za dorost. Čas tohoto týmu, který je z větší části složen z mladších žáků a hraje tedy proti až o tři roky starším soupeřům, teprve přijde.

 

Starší přípravka: Sokol Krhanice – Sokol Ostředek 4:10 (2:7)

branky: Smrkovský 4, Biras 3, Pejša A. 3

sestava: Pejša F. – Rezková, Biras J., Smrkovský, Pejša A., Špalek, Vaněček, Trutnovský, Kotil

 

Starší žáci: Sokol Jankov – Sokol Ostředek 6:0 (3:0)

sestava: Hajný – Svoboda, Hák, Biras F., Novák, Fořt, Kukla, Vernerová, Matoušek, Vrána, Maroušek

 

Dorost: Sokol Pravonín / Sokol Čechtice – Sokol Ostředek / JAWA Divišov 8:3 (5:0)

Branky: Bártík, vlastní, Vondrák

Sestava: Luzum - Mistoler, Bártík, Fadler, Přibil - Rezek, Kůta, Jiřík, Pavlíček - Pokorný, Vondrák střídali: Nožka, Mareček, Krejcárek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci