Stolní tenisté dopadli z oblaků na tvrdou zem

Stolní tenisté po prohraném domácím zápase s divišovským béčkem dopadli z oblaků na tvrdou zem. Ve vyrovnané tabulky se propadli do středu tabulky.

 

Počátkem týdne se uvažovalo o přeložení utkání, protože nemohl hrát Míra Janata, Marka Škvora ml. trápilo nateklé koleno a k dispozici nebyl ani Pepa Lemberk. Stav Markova kolene se mírně zlepšoval, tak ve středu padlo rozhodnutí, že áčko zápas odehraje. Hosté naopak dorazili na derby v nejsilnější možné sestavě včetně Aleny Křížové.

 

Čtyřhry dopadly opačně než se čekalo. Roman Žydyk s Martinem Vosátkou překvapivě prohráli s dvojicí Pekárek/Svoboda, zatímco Marek Škvor ml. s Jurou Žydykem po velkém pětisetovém boji porazili Křížovou s Kunešem.

 

Ve dvouhrách pak postupně začal náskok Divišova narůstat až na konečných 4:14. Průběh dílčích dvouher ale byl většinou vyrovnaný a naši prohrávali sety v koncovkách. Například Marek vedl nad Kunešem v pátem setu již 6:2, ale ani tak zápas nedotáhl do úspěšného konce nebo Roman vedl v pátém nad Pekárkem 9:7, aby jej nakonec prohrál 9:11. Po této prohře pustil na dva zápasy Martina Vosádku, povolaného z béčka jako náhradníka vzhledem ke stavu Markova kolena.

 

Béčkaři a céčkaři se ze svých zápasů na půdě nováčků z Úročnice, resp. Nesvačil vraceli s prázdnou.

 

Sokol Ostředek A – Sokol Divišov B 4:14

TJ Úročnice – Sokol Ostředek B 12:6

Sokol Nesvačily - Sokol Ostředek C 11:7

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci