Jasná výhra nad Neveklovem zajistila stolním tenistů postup do OP2

Do pátečního posledního utkání letošního ročníku OP3 vstupovali naši hráči s lehkými obavami ze soupeře, se kterým v prosinci jen remizovali. Trochu se jim ulevilo když Neveklov, papírově, kvůli prohození pořadatelství, domácí tým, přijel bez Veselého, jenž v prosinci uhrál proti našim tři body.

Vedoucí týmu Marek Škvor ml. měl k dispozici nejsilnější možné složení – důvěru dostali Míra Janata, Martin Vosátka, Roman Žydyk a Tomáš Velek.

Vyšel taktický tah nasadit první čtyřhru Míra/Tomáš na neveklovský lepší pár Valterová / Kačmar. Po čtyřhrách jsme vedli 2:0, Roman s Martinem neměli problém s párem Kříž/Peter.

Co se týká dvouher, tak nám přál los. Míra jednoznačnou výhrou nahlodal neveklovskou jedničku Valterovou (11:0, 11:1 a 11:5) a výhry přidali i Martin, Roman a Tomáš. Jízda našich pokračovala.

V poslední dvouhře druhé série sice Tomáš přes vyrovnaný průběh nestačil v koncovkách setů na Valterovou. Než ale dohrál tento mač, tak na druhém stole přidal Míra v úvodním zápase třetí série za velkého jásotu zbylých spoluhráčů kýžený vítězný desátý bod a bylo jasné, že nám již titul přeborníka OP3 pro sezónu 2016/17 nikdo nevezme.

Do třetí série tak naskočil z pozice náhradníka Marek a i on bodově navázal na své spoluhráče. Utkání skončilo nečekaně vysokou výhrou našich v poměru 16:2. Postup slavili naši hráči dlouho do noci.

 

Sokol Ostředek A - vítěz OP3 2016/17

zleva: Janata, Škvor ml., Žydyk J., Vosátka, Žydyk R., Lemberk, Velek 

 

Ostředecký stolní tenis se tak během čtyř sezóny od obnovení činnosti dokázal dostat již do OP2. Chybí již jen poslední schůdek, aby se vrátil tam, kde byl před zrušením oddílu v polovině devadesátých let minulého století, tedy do OP1. Legendární tým tehdy hrával ve složení – Nenáhlo, Šimáček, Nerad a Šramota.

Na velmi pěkném 4. místě zakončilo sezónu béčko. Poslední zápas s Netvořicemi se hrál již jen z povinnosti, na umístění našeho týmu neměl žádný vliv.

Cennou remízou s béčkem Teplýšovic uzavřelo premiérovou sezónu v OP4 céčko, kterému nakonec patří předposlední 13. místo.

 

Sokol Neveklov B - Sokol Ostředek A 2:16

Sokol Ostředek B - Sokol Netvořice 12:6

Sokol Ostředek C - Sokol Teplýšovice B 9:9

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci