Výhra nad lídrem z Pyšel vrátila stolní tenisty na 1. místo tabulky

V pátek čekal naše stolní tenisty patrně nejdůležitější zápas sezóny – domácí duel s vedoucími Pyšely, který bylo potřeba vrátit porážku 8:10. Tentokráte nastoupil náš tým v nejsilnějším složení, i když Jura a zejména Roman Žydyk bojovali před zápasem s virózou. Romča měl ještě ve čtvrtek horečku přes 38°C, ale dal se naštěstí dohromady. Juru s Romčou doplnili Míra Janata a Martin Vosátka.

Úvod utkání se našim vydařil. Po vyhraných čtyhrách a dvou úvodních dvouhrách (Míra a Martin) jsme vedli již 4:0, soupeř se ale nevzdal a srovnal na 4:4.

Roman výhrou nad Gončarem a Míra nad Drábem nás opět poslali do vedení, ovšem Pyšely kontrovaly a vyrovnaly na 6:6.

Zbylé zápasy však již ovládli naši hráči a zaslouženě vyhráli 12:6. Velkou radost si udělal Roman, který konečně porazil dvojku žebříčku OP3 Jirku Jiráně.

Pyšely mají o zápas méně, dá se předpokládat, že nás bodově dostihnou. Ale bilance vzájemných zápasů mluví v náš prospěch. Pokud tedy neztratíme do konce soutěže ani bod, můžeme nezávisle na výsledcích ostatních, slavit postup do OP2. Kol však ještě chybí hodně, hned zítra čeká naše hráče předehrávka v Divišově, který je 4. a v říjnu nás porazil.

 

ST Benešov E - Sokol Ostředek A 0:18

Sokol Ostředek A - Sokol Pyšely 12:6

Sokol Ostředek B - Sokol Teplýšovice 4:14

SDH Olbramovice C - Sokol Ostředek B 17:1

Sokol Ostředek C - TJ Úročnice 7:11

Slavoj Čerčany C - Sokol Ostředek C 12:6

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci