Po výhře nad Petroupimí již stolní tenisté vedou tabulku

Stolní tenisty čekal v pátek nováček OP3 – céčko Petroupimi. Výhra by náš tým posunula na první místo tabulky, protože vedoucí Smilkov měl v tomto kole volný los.

Do základní čtveřice byli nominováni Míra Janata, Martin Vosátka, Pepa Lemberk a Jura Žydyk.

Ve čtyřhře přes vedení 2:0 překvapivě prohrál Míra s Jurou s dvojicí Klatovský/Černý, bodík tedy získal jen Martin s Pepou po výhře nad Kovářem s Beňatinským.

Po první sérii se naši dostali do vedení 4:2, když moc nechybělo, aby Pepa porazil favorizovaného Klatovského, nepovedl se mu ale pátý set.

Druhá série skončila plichtou, když body vybojovali jen Míra s Martinem. A stejně tak i třetí, do které nastoupil místo Jury Marek Škvor ml.. Nečekala se porážka Pepi s Beňatinským, a tak před poslední sérií byl stav jen 8:6 a ještě nebylo rozhodnuto.        

Poslední sérii však naši ovládli, vyhráli všechny čtyři dvouhry a radovali se z výhry 12:6 a z prvního místa v tabulce. Pro jeho udržení budou muset v dalším kole naši hráči vyhrát ve Smilkově.

Béčku se to v předehrávce ve středu podařilo a vyhrálo tam proti jejich béčku 14:4. Stoprocentní byli Martin Vosádka, Jura Žydyk a Marek Škvor ml., další bodík přidal Richard Kotil a také čtyřhra Jura/Marek.

 

Sokol Ostředek A – SDH Petroupim C 12:6

 

SDH Smilkov B - Sokol Ostředek B 4:14

 

Sokol Ostředek C – Sokol Divišov 5:13

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci