Stolní tenisté zakončili první polovinu sezóny

V týdnu před vánočními svátky zakončili stolní tenisté první polovinu sezóny. Áčko si díky vstřícnosti Neveklova předehrálo poslední zápas roku již v pátek 16.12. na půdě soupeře, protože v ostředecké restauraci byla plánována výměna kotle. Očekával se těžký zápas s konkurentem v boji o postup a realita to jen potvrdila. Přesto byli blíže k výhře naši stolní tenisté. Škoda, že selhal Martin Vosátka ve svém posledním zápase proti Veselému. V zápase se mu evidentně nedařilo, ale dokázal ho dovést do pátého setu, ve kterém již vedl 7:1, ale nakonec prohrál. A "hosté" v posledních dvou dvouhrách srovnali na konečných 9:9. Naše body vybojovali Míra Janata 4, Roman Žydyk 2, Martin Vosátka 2 a čtyřhra Míra Janata / Marek Škvor ml. Po první půlce sezóny patří našemu áčku první místo OP3, ale Pyšely mají odložený zápas.

 

Béčko si v předvečer štědrého dne nadělilo výhru v Netvořicích, když bodovali Jura Žydyk 3, Jindra Nenáhlo 3, Martin Vosádka 3, Richard Kotil a čtyřhra Jura/Jindra.

 

Céčko neuspělo v Čenovicích proti béčku Teplýšovic, protože stoprocentní bodový zisk Petra Stanovského je na celkový úspěch málo.

 

Sokol Ostředek A - Sokol Neveklov B 9:9

Sokol Netvořice C - Sokol Ostředek B 7:11

Teplýšovice B - Sokol Ostředek C 12:6Sokol

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci