Stolní tenisté zakončili sezónu výhrou v Heřmaničkách

 

Naši stolní tenisté zakončili v pátek posledními zápasy sezónu 2015/16.

 

Áčku v zápase v Heřmaničkách již de facto o nic nešlo. Mělo devátou pozici v tabulce téměř jistou, přesto nechtělo končit sezónu porážkou, a tak sebou vzalo Míru Janatu.

 

Domácí, smíření se svým osudem (béčko příští rok již nepřihlásí), tentokráte nevyužili posil z áčka z OP2, a tak měl náš tým ulehčenou úlohu a od počátku kráčel za výhrou. Cenný skalp si připsal Jura Žydyk, když porazil 3:0 Vrtišku. Na poslední dvě dvouhry pustil Míra Martina Vosádku, který si proti mladému Řezáčovi připsal druhou výhru v sezóně.

 

Ostředecké body: Roman Žydyk 3, Míra Janata 2, Marek Škvor ml. 2, Jura Žydyk 2, Martin Vosádka a 2 x čtyřhra (Janata/Žydyk J. a Škvor / Žydyk R.).

 

Za normální situace by deváté místo stačilo na záchranu v OP3, ale vzhledem k plánované reorganizaci a vytvoření i OP5, je možné, že si naše áčko zahraje v nové sezóně OP4.

 

Béčko v posledním zápase přivítalo doma Votice D a připsalo si do tabulky porážku 5:13, když body zajistili Jindra Nenáhlo 2, Pepa Lemberk, Petr Styblík a čtyřhra Nenáhlo/Lemberk.

 

Večer pak oba týmy společně u guláše a piva rozebrali právě skončenou sezónu, kterou lze hodnotit jako úspěšnou.

 

Sokol Heřmaničky B – Sokol Ostředek A 6:12

 

Sokol Ostředek B – Sokol Votice D 5:13

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci