Pinčesové béčko plichtilo doma s Netvořicemi

 

Oba pinčesové týmy čekaly v uplynulém kole souboje s Netvořicemi. Áčko hrálo na půdě soupeře již ve čtvrtek a příliš se mu nevedlo. Uhrálo jen pět bodů, o které se podělili Roman Žydyk (2), Petr Stanovský(2) a Jura Žydyk. Martin Vosádka bohužel ani tentokráte nepřekročil svůj stín a nevyhrál ani set.

 

Béčko hostilo svého soupeře v pátek na domácích stolech. Těsně před zápasem zataktizovalo a místo Davida Luzuma postavilo od začátku Jindru Nenáhla. Ovšem ani soupeř nepřijel ve slabé sestavě. I tak ale šli naši do souboje s vírou, že z něj urvou výhru. Začátek byl nadějný, ovšem čáru přes rozpočet udělala zejména nečekaná prohra Petr Styblíka s malým Janákem. Remízu zachránil svými čtyřmi body Pepa Lemberk. Dva body vybojoval Jindra Nenáhlo a po bodíku David Luzum s Petrem Styblíkem a čtyřhra Jindra/Petr.

 

Sokol Netvořice B - Sokol Ostředek A 13:5

 

Sokol Ostředek B - Sokol Netvořice C 9:9

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci