Pinčesové béčko si připsalo první výhru v své obnovené historii

 

B-tým si v pátek proti Olbramovicím C připsal první výhru ve své obnovené historii. Složení týmu se na tento zápas rodilo velmi těžko. Svou účast odřekli ve čtvrtek pozdě večer tři ze čtyř nominovaných a připravili tak vedoucím týmu Janče Krejcárkové horké chvíle, protože vedle sebe měla k dispozici už jen Petra Styblíka. Volno měl v tomto kole z áčka Marek Škvor ml., ale stále to znamenalo odehrát zápas ve třech.

 

Pomohla náhoda. Hosté během dne volali a požádali, zda by se mohlo začít o hodinu později. Vzhledem k tomu, že po zranění ruky se zotavující Petr Stanovský kývl na sehrání dvou zápasů, mohl se Jura Žydyk po odehrání čtyřhry a dvou dvouher přesunout ze zápasu áčka v Petroupimi na zápas béčka.

 

Díky této kombinaci, kterou vymysleli vedoucí obou týmu Jana a Marek ml., nastoupilo béčko ve velmi posilněné sestavě a věřilo si proti 4.týmu tabulky na první výhru a odpoutání se od dna tabulky. Od začátku si náš tým vytvořil náskok, který ve svou výhru překlopil hned prvním zápasem poslední série dvouher.

 

Body vybojovali Jura 4, Petr 3, Marek ml. 3, Jana a čtyřhra Jura – Marek.

 

Áčko, přes poměrně nadějný začátek, utrpělo v Petroupimi na půdě druhého týmu tabulky, vysokou porážku 16:2 , když body získali Roman Žydyk a čtyřhra Roman/Jura. Z porážky si není třeba dělat hlavu, důležitější zápasy áčko ještě čekají. Je potřeba bodovat hlavně v přímých duelech s dalšími kandidáty sestupu/baráže.

 

SDH Petroupim B – Sokol Ostředek A 16:2

 

Sokol Ostředek B – SDH Olbramovice C 12:6

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci