Stolní tenisté nestačili na Netvořice

 

Ostředečtí stolní tenisté sehráli ve druhém kole své zápasy shodně proti Netvořicím.

 

Béčko vyrazilo za soupeřem na jeho stoly již ve čtvrtek a moc nechybělo, aby přivezlo alespoň plichtu.

 

Áčko se v pátek pokusilo navázat na bodový import z Týnce proti netvořickému béčku - osmému týmu minulé sezóny OP3. Začátek byl slibný. Obě čtyřhry sice vyhráli hosté, ale blizoučko k prvnímu bodu byla čtyřhra Martin Vosádka / Marek Škvor ml., kteří ve třetím setu měli mečbol. Bohužel jej nevyužili a nakonec prohráli 2:3 na sety.

 

Krok jsme srovnali v první sérii, kdy jsme si připsali tři vyhrané dvouhry. Martin přehrál Čiperu, Roman Žydyk nedal šanci Šmeralovi a Marek překvapivě upinkal Brona.

 

Zlomový byl patrně zápas Romana proti Vodehnalovi ve druhé sérii. Náš hráč vedl ve čtvrtém setu 10:6 a měl tedy čtyři mečboly. Nevyužil je a nakonec v dramatické koncovce pátého setu prohrál 12:14, když nevyužil další mečbol.

 

Od druhé série tak naši získávali body již jen přes Čiperu a odešli nakonec poraženi 6:12.

 

Zajímavostí tohoto dvou utkání s Netvořicemi bylo, že za soupeře pokaždé nastoupil Jakub Čipera. Zatímco béčkaři si na něm vylámali zuby a všechny zápasy prohráli, tak áčkaři ho naopak porazili všichni.

 

Sokol Netvořice C – Sokol Ostředek B 10:8

 

Sokol Ostředek A – Sokol Netvořice B 6:12

 


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci