Carlos Sanchez zažil premiérový zápas za Ostředek

 

 

Nová posila ostředeckého fotbalového týmu Carlos Sanchez, jehož mezinárodní transfer ze Salvadoru byl na FAČR dořešen minulý týden, se v sobotu prvně představil v ostředeckém dresu.

 

Své první vystoupení viděl takto:

Zápas jsem si velmi užil. Zažil jsem mnoho zábavy, jak na lavičce, tak na hřišti. Jsem velmi vděčný za příležitost být členem týmu. Je tu výborná parta.

Znovu jsem našel dávno ztracenou lásku k fotbalu či „futbolu“, jak mu říkáme ve španělštině. Celý zápas byl pro mne velmi emotivní. Při pohledu z lavičky bylo velmi vzrušující, když se kterýkoliv spoluhráč přiblížil k brance soupeře i vidět trenéra udílet hráčům pokyny. Stejně pak na hřišti, když jsem se snažil hrát, dostat míč.

Z konečného výsledku jsem měl velkou radost. Věřím, že budeme vyhrávat i nadále. Jsem přesvědčen, že s každým dalším tréninkem a zápasem se lépe s kluky a jejich herním stylem sžiji. Věřím, že se budu zlepšovat.

Byla to zkušenost, těším se na další zápasy. Měl jsem spoustu zábavy a opravdu jsem si to užil!“

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci