Sedm branek a tři zranění. Zápas v Choceradech dopadl katastrofálně.

 

Los okresní soutěže IV. třídy si s našimi fotbalisty pohrál a určil jim hned na úvodní utkání pikantní derby s B mužstvem ze sousedních Chocerad. Tento zápas byl o to pikantnější, že s tímto týmem sehráli naši borci před týdnem přátelské utkání a naložili jim na cestu zpět z kopce do Chocerad plný tucet gólů. Bylo zřejmé, že se během týdne v Choceradech spřádal plán na pomstu.

 

Prvním poznatkem na začátku utkání bylo, že proti našemu mužstvu vyběhl na trávník úplně jiný tým než před týdnem. Určitě jsme tedy nemohli čekat podobně snadné utkání jako před týdnem. Bohužel naše tušení bylo správné. Choceradští hráči v čele s nestárnoucím Jendou Kuželkou měli od začátku utkání více ze hry a jejich rychlá kombinační hra činila našim hráčům znatelné problémy. V poločase jsme prohrávali 4:1, když jsme prakticky všechny góly inkasovali po velkých individuálních chybách našich hráčů. Především brankář David Luzum si druhý gól za rámeček nedá.

 

Druhý poločas už byl jen o tom, aby se utkání nějakým způsobem dohrálo. Rozdíl v technické vyspělosti a vlastně i chuti hrát, byl mezi našimi fotbalisty a soupeřem až příliš patrný. Snaha o poklidné dohrání utkání bohužel vzala během druhého poločasu za své, když se postupně zranil Rosťa Kanchyi, Tomáš Sadílek a Milan Škvor. Především zranění kolene Milana Škvora vypadalo poměrně vážně a nezbývá nám než Milanovi držet palce, aby se ošklivé prognózy v nemocnici nepotvrdily. Konečný výsledek 7:3 vlastně už ani není důležitý. Naše mužstvo se před zápasem s Čerčany příští týden doslova rozsypalo. Bude nutné se osudu vzepřít a pokusit se v Čerčanech odehrát utkání se vztyčenou hlavou. Držme klukům palce!

 

Góly: Tomáš Sadílek, 2x Venca Ryšavý

 

Sestava: Luzum - Petr Sadílek, Krejcárek, Florián, Muller - Fiala, Milan Škvor, Vasil Kančij (46.Rosťa Kanchyi, 65.Zikmund), Nerad - Tomáš Sadílek (60.Venca Ryšavý), Macháček

 

Autor: Kamil Krejcárek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci